START/AKTUELLT   ●  BIOGRAFI   ●  KONTAKT   ●  BILDER   ●  LYSSNA   ●  REFERENSER   ●  LÄNKAR/GÄSTBOK

Jag heter Hanna Karlsson och driver mitt företag fr.o.m. 2013 under namnet "Hanna Sångerska". Jag är utbildad inom sång och sjunger oftast på bröllop, dop och begravningar samt gudstjänster men är öppen för olika uppdrag.
Jag har även egna konserter då och då.

Jag bor i Vimmerby i det natursköna Småland. Bor du längre bort är jag beredd att resa till dig. Hela Sverige är min arbetsplats!
Jag trivs bäst på landet men har också provat på storstadslivet när jag gick en musikalutbildning i Stockholm.

Sången har alltid funnits med mig så länge jag kan minnas. Jag började ta sånglektioner när jag var nio år och har sedan dess bara känt mer och mer att det är sången jag vill satsa på. Jag har även spelat teater och jag håller även på med dans.
Jag sjunger olika genrer men det jag sjunger mest är pop, musikal, visa och klassiskt. Gå gärna in under fliken "Lyssna" för att höra mer.
Jag försöker att uppfylla dina önskningar av låtval, jag går inte efter någon speciell repertoar men rekommenderar gärna sånger som kan passa.

När jag sjunger finns det bara sången och tillfället där jag är just du, det är då jag verkligen stannar upp och lever i nuet. Jag vill förmedla och få andra att känna det jag känner genom texten och sången.
2003-2006: Gymnasieutbildning på Hotell/Restaurangprogrammet med inriktning på servering och service, Vimmerby Gymnasium

2007-2008: Show/musikalutbildning, Markaryds Folkhögskola

2010-2011: Musikalutbildning, Kulturama Stockholm

2012: Starta eget kurs, ALMI 
 
Foto: www.emmajansson.se


 

 
© Hanna Karlsson                                                                                                                                                                           Hemsida av www.emmajansson.se