START/AKTUELLT   ●  BIOGRAFI   ●  KONTAKT   ●  BILDER   ●  LYSSNA   ●  REFERENSER   ●  LÄNKAR/GÄSTBOK

Önskar du lämna en referens? Kontakta gärna mig via e-post:
hanna.sangerska@gmail.com


"Hanna har sjungit både på vårt bröllop och vår sons dop. Hon berör alla med sin ljuva röst, oftast är inget öga torrt!"
Therese & Etienne Svensson
~
"Vi tog kontakt med Hanna inför vårt bröllop augusti 2012. Hanna är en glad, varm och mycket trevlig tjej. Lyhörd inför våra tankar och funderingar men kom ändå med egna förslag och idéer. Hanna sjunger med mycket fin stämma. Vi ångrar inte att vi tog kontakt med henne och att hon sjöng på vår viktigaste dag. Rekommenderar henne varmt!"
Jimmi & Jennie Adin
~
"Då våran son Anton skulle döpas bad vi Hanna att sjunga en sång som berörde oss och vi ville att Antons dag skulle bli en dag som alla kom ihåg. Sången och texten berör en nybliven förälder och då Hanna sjöng den så gjorde vi allt för att hålla tillbaka alla känslor. Vi är mycket nöjda att vi valde Hanna till att sjunga på Antons dop."
Marielle Tirbäcken & Mattias Svensson
~
"Vi alla var supernöjda med Hannas sång då vi slog ihop vårt bröllop med vår dotters dop. Vad än Hanna sjunger så är hon verkligen kanonduktig. Vi kan starkt rekommendera henne till att sjunga på ert dop, bröllop mm."
Maria & Andreas Andersson


 

  
 
© Hanna Karlsson                                                                                                                                                                           Hemsida av www.emmajansson.se